Werken

Interesse in een carrière bij de instellingen van de Europese Unie? Hoe word je EU-ambtenaar of waar vind je tijdelijke banen of info over stages? Of vrijwilligerswerk? Bekijk hier het handige stappenplan om deel te nemen aan de examens van EPSO. Of wil je liever in een ander land van de EU op zoek naar een job? Eures helpt je zeker op weg.

Meer info

EPSO

Het Europees Bureau voor personeelsselectie is verantwoordelijke voor de selectie van Europese ambtenaren. Download hier een presentatie over de procedure via EPSO.

EURES

Ben je een werkgever die op zoek is naar Europese medewerkers? Of ben je een werknemer die op zoek is naar een beroepservaring in het buitenland? EURES kan je helpen!

Euraxess

Over mobiliteit en loopbaanontwikkeling van onderzoekers, tevens ondersteuning van wetenschappelijke samenwerking tussen Europa en de wereld.

Euroguidance

Euroguidance draagt bij tot de competentieontwikkeling van keuzeprofessionals, met bijzondere aandacht voor beleid en praktijk in keuzebegeleiding binnen Europa. Het Euroguidance netwerk is een Europees netwerk van nationale centra voor (onderwijs)/(leer)loopbaanbegeleiding.

Europass

Jouw gratis online tool voor leren en werken in Europa. Maak hier jouw gratis Europass-profiel aan.

GrensInfoPunten Scheldemond

De GrensInfoPUnten in de Duits-Nederlandse-Belgische grensregio’s informeren over werken in het buurland als werknemer of zelfstandige.


Ik heb een vraag

    Werken